O nama

Osnivači tvrtke su Marina i Goran Bakić, a naša misija je ponuditi najbolje proizvode i usluge za cjelovito zdravlje, život i osobni razvoj u skladu sa našim prirodnim okruženjem.

U periodu od 2000- 2004 . uspješni smo zastupnici više tvrtki na programu prirordne prehrane u Dalmaciji. U tom periodu polazimo sveobuhvatnu edukaciju u makrobiotici pa 2002. otvaramo trgovinu zdrave hrane Zdravi bili u Splitu.

Od 2004. pa do danas, naša trgovina je sve poznatija i cjenjenija u svojoj djelatnosti u Splitu i Dalmaciji. Za nas slijedi daljni rad i učenje, pa stječemo znanja na području akupunkture i Tadicionalne kineske medicine (TCM), ekološkoj kozmetici i aromamasaži (Dr. Hauschka, Primavera), bioinformacijskoj medicini (QUANTEC sustav), homeopatiji (Francuska i klasičnachomeopatija) i Bachovim cvjetnim kapima.

Danas, naš najveći pokretač su naša cjelovita holistička znanja i iskustva, koja nam omogućuju da našim kupcima pružimo kvalitetne savjete za unapređenje njihovog života i zdravlja. I zato vam šaljemo poruku, u skladu sa našim imenom: ” ZDRAVI BILI, podijelimo taj osjećaj”.