Naša ponuda

U centru našeg savjetovališta, nalaze se preporuke o prehrani i nadopunama prehrane. Mi imamo široko znanje o makrobiotici i tradicionalnoj kineskoj medicini, kao i suvremena znanja o hrani. Hranu ne promatramo samo kroz njen sastav, nego puno više, kroz njenu energiju sa kojim pokreće naše tijelo. Našem tijelu često trebaju vrlo male količine hrane ali svim određene kvalitete i energije, u određeno vrijeme dana i u određeno stanje našeg okoliša (mikro i makroklime). Ako ovi uvjeti nisu ispunjeni naše tijelo nije u harmoniji, naše zdravlje i naša životna postignuća nisu optimalna. Mi ne postižemo ono što bi mogli, mi ne uživamo u životu kako bi mogli.

Drugi naš temelj je energetski i bioinformacijski tretmani (TCM sa elektropunkturom, Quantec expert systrem za biokomunikaciju, Homeopatija francuska i klasična, Bachove cvijetne kapi).
Naše najveće uporiše je naše znanje stečeno kroz 6 godina školovanja i više od 10 godina svakodnevne prakse. Stalno istraživanje i usavršavanje je naša stalni posao, koji nam omogućuje i naš Quantec expert system. Qantec je naš konzultant, kroz kojega progovara holističko znanje različitih eksperata koje je u njega ugrađeno. Najprije Quantec “kaže svoje” a onda mi kroz razgovor sa klijentom povežemo “cijelu priču”. Rezultat toga je naš zajednički plan jačanja tijela i psihe koju klijent provodi. To je početak puta, kojega možete ubrzati ili usporiti, prekinuti ili nastaviti ali uvijek ste “na pravome putu”. Naši klijenti uvijek dobijaju više, oni nauče kako da rade na sebi. Tako vaš put postaje “pravi put”.
Naše usluge:
1. P rehrambeno-holističko savjetovanje 400 Kn
2. Kontrolni razgovor 200 Kn
3. Prehrambeno-holistički tretmani 100 Kn

Radno vrijeme: utorak i četvrtak, jutro 10-13h, popodne 17-20h
UZ OBAVEZAN PREDHODNI DOGOVOR !!!