Aparati i pomagala

1.Ionizatori_zraka

ENERGETSKA POMAGALA

Prema tradicionalno kineskoj medicini (TCM) čovjek ima energetsko polje koje se može i mjeriti na akupunkturnim točkama. Ako se na tim točkama postave metali, kristali ili neke biljke one mogu prouzročiti jačanje energetskog polja čovjeka. Budući da se energetsko polje čovjeka širi i u okolini čovjeka (što je pokazala Kirilianova fotografija), tako i udaljeniji energetizirani predmeti mogu prenostiti svoj blagotvorni utjecaj na čovjeka.

2.Sokovnik_eco

U svakodnevnom životu takav je utjecalj našeg okoliša, biljaka, životinja a isti takav je pozitivan utjecaj prenosi na čovjeka biološki jaka hrane, voda i zrak koju čovjek svakodnevno prima u sebe.
Najvažniji energetki stimulatori su : prirodni kristali, energetske pločice, orgonske piramide, informirana keramika …

APARATI – JONIZATORI, SOKOVNICI, PROČIŠĆIVAČI

Poznato je da negativni joni u zraku poboljšavaju kvalitetu i vitalitet zraka koji prenosi svoje pozitivno djelovanje na čovjeka. Posebno je veliki nedostatak negativnih iona u gradskim sredinama u uredima i stanovima, a poznato je da su elektronički aparati i klima uređaji veliki potrošaći negativnih iona. Kod odabira jonizatora važno je osigurati 1 mil.iona po cm2 ili više jer se joni brzo troše. Također uređaji moraju biti profesionalno izrađeni za dugi rad i minimalno održavanje. Negativni ioni posebno su važni kod problema sa disanjem, alergijama i kod djece jer pomažu kod bolje spavanja i rada srčanog sustava.

3.Energetska_Pomagala

Za zdravlje važno aparati su oni koji omogućuju hladnu preradu svježih namirnica tako da ona zadrži najveća moguća biološka svojstva. U zadnje vrijeme naročito su popularni sokovnici za gnjećenje voća i povrća i snažni i oštri blenderi za usitnjavanje povrća i žitarica.
Ovi uređaju omogućuju brzu pripremu cjelovitih obroka a koji se baziraju na povrću i voću što u kućanstvima stvara najveći posao a hrana brzo gubi na kvalitetu. Također i prema vodi se moramo odnositi kao o vrhunskoj namirnici jer to ona i jeste ako je proćišćena i energetizirana da sadrživitalitet izvorske vode.