Najbolja ulja za ljetnu zaštitu i regeneraciju organizma

 

 Almagea

Kapsule ULJA RAČIĆA KRIL iz područja ANTARKTIKA, regeneriraju tkivo srca, krvnih žila i mozga a utvrđeno je posebno pozitivno djelovanje kod aritmije srca.

 

Ulje Krila je najbolji izvor EPA i DHA , fosfolipida i astaksantina sa dodatkom vitamina E i selena. Zahvaljujući prirodnom spoju sa fosfolipidima ulje se automatski apsorbira i u visokom postotku ugrađuje u ciljna tkiva srca, krvnih žila i mozga.

Ulje krila dolazi iz norveške tvrtke Aker BioMarine, vodeće na polju biološki održivog korištenja prirodnih bogatstava Antartika.

 

Kapsule SUNLOVE SKIN+ čine snažnu zaštitu kože od UVA i UVB zračenja a ujedno je jačaju i hrani iznutra. Ovi sastojci imaju i snažno protuupalno djelovanje na koži ali mogu djelovati i u mišićima, hormonalnom sustavu i reproduktivnim organima.

Kapsule su bogat su izvor GLA masnih kiselna iz ulja boraževine, arganovog ulja, uljane palme, uz bogatstvo vitamina E. Pored toga preparatu su dodani prirodni karotenoidi i značajna doza astanksatina iz algi. Na kraju to bogato antioksidantivno djelovanje još jačaju lutein, Koenzim Q10 i selen.

 

Kapsule L-CARNITINE AKTIVE+  je izuzetan preparat za zdravo reguliranja tjelesne težine i mišićne strukture tijela uz program tjelesnih aktivnosti. 

Kapsule sadrže Carnipure, najčišći oblik L-carnitina u tekućem obliku što omogućuje najbolju apsorpciju. L-carnitin je metabolička tvar koja prenosi naše masne stanice u mitohondrij stanice kako bi se iz  nje proizvela energija. Pored toga krom pomaže u regulaciju stalne razine energije i šećera u tijelu.