Mišljenje naših kupaca

Milan, 53 god.
Prije 10 god. pojavili su se česti bolovi u stomaku i ispod rebara. Stalno su se izmjenjivale žgaravice, nadimanje i mučnina. Posebni problemi su bili poslije večere kada sam obično zaspao u bolovima.Tada mi je dijagnosticiran refluks želudca, kolitis, upala želudčane stijenke. Koristio sam “Gastal”, “Controloc”, te gomilu antiibiotika, što je djelovalo neko vrijeme a poslije sve slabije. Problemi su se sve češće ponavljali, a sa njima su dolazili strahovi i osjetljivost na stres. Za takve situacije preporučeni su mi sedativi ili posjet psihijatru. U tom periodu sam smršavio 10 kg i osjećao sam se potpuno bez snage. Vrhunac je bio prije 6 god kada sam se javio u trgovinu “Zdravi bili” Split, već potpuno ubijen.
Kod vas sam koristio prehrambena savjetovanja, Quantec analizu i tretmane s time da su to u početku bile Bachove kapi i dodaci prehrani. Uporedo sa tim sam promijenio hranu prema makorobiotičkim principima. Od tada se pridržavam savjeta terapeuta, tako da se danas moj život u cijelosti promijenio, i od osobe pune straha, vratio sam se u život kao osoba s jasnim ciljevima unatoč stresu i problemima koji me nesmiljeno šibaju. Isto, mogu reći i za ostatak svoje obitelji kojoj je susret s vama u najmanju ruku otvorio novu stranicu života.

Jasna, 55 god.
Moji problemi uglavnom traju već dugo godina: križobolja, trnci u dlanovima i stopalima, povremeni išijas, oštećenje jetre, gastritis, mala cista na bubregu, valovi vrućine radi klimakterija, česte prehlade.
Tokom prošlog ljeta i ove zime koristila sam analizu sa Quantecom, tretmane sa elektro-moxom, kao i stručne savjete o prehrani i nadopunama prehrane. Primijetila sam kako mi je bolji imunitet, manje sam prehlađena, valovi vrućine su se značajno smanjili a i krvna slika mi je bolja. U potpunosti sam zadovoljna sa uslugama trgovine “Zdravi bili”, pa sam i svoje bližnje uputila na vas, sa čime su i oni bili vrlo zadovoljni.

Vesna, 48 god.
Posljednjih 5-6 god uslijed stresa i preopterećenosti na poslu i u familiji, pojavio mi se stalni osjećaju umora, iscrpljenosti, poremećaj rada štitne žljezde i kožni problemi. Ulaskom u menopauzu situacija se još pogoršala. Standardna medicina nije imala neko kvalitetno rješenje za moje probleme.
Savjetovanja u trgovini “Zdravi bili” Split i Quantec analiza su mi pomogle u shvaćanju uzroka uslijed kojih su se premećaji manifestirali i potakli me na kvalitetne promjene u prehrani i životnim navikama. I sama sam se educirala i dublje ušla u holističke metode rada na sebi. Korištenjem preparata prema vašim savjetima, usporedo sa vraćanjem snage i životne energije, ublažili su se simptomi menopauze. U potpunosti sam zadovoljna uslugom djelatnika jer su uvijek susretljivi, srdačni i znam da ću dobiti stručan savjet i preporuku.

Mirela, 34 god.
Već više godina, od kada radim, dosta putujem i sjedim za računalom, osjećam manjak energije, neravnotežu u metabolizmu i bolove u zglobovima i kostima. Ponekad od umora ne bih mogla niti kvalitetno spavati, te bi se budila beživotna i bez energije.
Kod “Zdravi bili” sam koristila prehrambena savjetovanja i analizu Quantecom, pa sam promijenila dio prehrane i koristila nadopune prema dobijenom programu. Već nakon 15 dana osjetila sam poboljšanja u probavi, manje napuhavanja i bolova. Poslije 3 mj. Osjetila sam poboljšanje energije i imuniteta. Iako sam nastavila intezivan i stresan posao, ja sam se osjećala puno, puno bolje, veoma rijetko imam prehlade i druge probleme iako sam u svakodnevnom kontaktu sa velikim brojem ljudi. Danas sezonski koristim određene nadopune hrane i održavam dobro zdravlje i energiju. Nemam više ni strahova jer je moj organizam u ravnoteži.

Ljiljana, 55 god.
Više od 10 god. brinula sam se o zdravlju svoje sestre a zadnjih 8 god uz savjete iz trgovine “Zdravi bili”. Sve je počelo od karcinoma debelog crijeva, da bi se bolest ponovo pojavila u obliku multipleks skleroze. Sve se odvijalo dosta intezivno i klasična medicina nije mogla zaustaviti degenerativne procese. Svjesnost moje sestre je sve češće nestajala, a bilo je sve više problema i sa pokretljivosti udova i obavljanjem osnovnih životnih funkcija. Unutarnji organi su bili značajno oštećeni, bolna stanja sve češća, što smo obje teško podnosile.
Tada smo krenuli sa prirodnim nadopunama prehrane i tretmanima sa Quantec-om. Organizam moje sestre se ubrzo smirio, bolovi, problemi probave i metabolizma su se značajno smanjili, koža i tkiva su bili zdraviji. I što je najvažnije pojavljivali su se trenutci gotovo potpune emocionalne svjesnosti moje sestre. Tada sam sa svojom sestrom podijelila mnogobrojne ugodne zajedničke trenutke, kao što smo to nekada činile.
Moja je sestra otišla mirno, ona je “svoju misiju” obavila, a ja čvrsto vjerujem, koliko god sam joj puno dala, još više sam dobila ja i moja obitelj.

Vicko, 42.god.
Prije 5 god su eskalirali problemi sa kamencima u lijevom bubregu, česti napadi boli i uz to vezan pad kvalitete života i pokretljivost. Uz to je bila prisutna loša otpornost na stres i česti pad koncentracije, te neostvarivanje mojih životnih planova.
Zatražio sam savjetovanje u trgovini “Zdravi bili” i analizu sa Quanterc-om. Prema preporuci, primijenio sam principe zdrave prehrane i koristio sam biljne i homeopatske preparate. Učinak je bio vrlo brz te je smanjena razina boli nakon nekoliko dana za 80%. Od tada kroz zdrav način života održavam zdravo stanje bubrega.
I ne samo to, kroz određene nadopune hrane osjećam izdržljivot na stres i povećanu koncentraciju i energiju u životu i na poslu. Stalna edukacija te uska suradnja i savjetovanje sa stručnim osobama su dobar način podizanja kvalitete življenja te preporučujem pregled sa Quantec-om u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja.

Marija, 62 god.
Prije 6 mj pojavio se otok lica i vrata. Utvrđen je tumor bronhija. U tom periodu uz klasičnu kemoterapiju osjećala sam se potpuno bez snage, zbog čega su dolazili strahovi za zdravlje i osjetljivost na stresne situacije. Zbog bolova u leđima bila sam teško pokretna i teško disala a probavni sustav bio je u potpunoj blokadi.
Na preporuku kupaca trgovine “Zdravi bili” zatražila sam vaše savjetovanje i analizu sa Quantec-om. Poslije toga sam promijenila dio svoje prehrane i koristila nadopune hrane prema dobivenom probramu. Nakon 15 dana poboljšala se probava sa manje napuhivanja i plinova. Poslije 2 mj. počela sam osjećato poboljšanje energije i imuniteta. Uz druge prirodne nadopune jačala sam pluća i čistila jetru. Sa drugim nadopunama sam jačala krv i popravila kompletnu krvnu sliku kako bi mogla primati terapije. I dalje primam jake medicinske terapije a ja se osjećam dobro. Savjetovanja u trgovini “Zdravi bili ” me ohrabruju i osnažuju moj oslabljeni organizam. Lijepo je što postojite!